Industrial bench magnifiers

INDUSTRI lupelamper

Vårt utvalg av Vision LUXO benkeluper er ansett som de beste i sin klasse: verdens fremste opplyste forstørrelsessystem. Med perfekt balanse, strålende bilder og optisk fortreffelighet kan du se hver eneste detalj med forbløffende klarhet. Fargene er lyse og nøyaktige, og vi har modeller med ultrafiolett (UV) belysning og med elektrostatisk dissipative (ESD) egenskaper for å dekke alle bruksområder.

Wave LED

Optimalisert for industrielle applikasjoner, WAVE LED profesjonelle lupelampe gir maksimal klarhet, fleksibilitet og stabilitet for enhver produksjon, kvalitetssikring, manipulering eller generell undersøkelsesoppgave.

Circus LED

Circus LED er spesialdesignet for å tåle påkjenningene ved daglig bruk i industri- og produksjonsapplikasjoner der fremmedlegemer (FOD) er et problem.

Den helt lukkede nakken og den innvendige fjærbalanserte armen gjør Circus LED ideell for miljøer hvor renslighet etterstrebes.

Ingen knotter å stramme, ingenting å justere. Circus LED har et svært fleksibelt, selvbalanserende lampehode som gjør det mulig å plassere den vertikalt, horisontalt og sideveis.

Circus LED-benkforstørrelsesglass har den samme utformingen som er tatt i bruk gjennom Vision Engineerings prisbelønte stereomikroskoper, og gir maksimal klarhet, fleksibilitet og stabilitet.

KFM LED

KFM LED og KFM LED ESD-modeller har en robust helmetallkonstruksjon med elegant design, en fleksibel arm og utmerket lyseffekt. Den er egnet for alle industrielle bruksområder.

Fleksibiliteten til leddet mellom lampens hode og armen gjør nøyaktig plassering veldig enkelt. Kvaliteten på lysdiodene gir praktisk talt skyggefri forstørrelse og utmerket fargegjengivelse.

KFM LED ESD er designet for å dempe statiske ladninger når de oppstår på en kontrollert måte.

LFM LED G2

LFM LED G2 er et lett forstørrelsesglass med en helmetallkonstruksjon, lysdiode (LED) lyskilder og en fleksibel fjærbalansert arm. Den er godt egnet for profesjonell industri med behov for presis forstørrelse.

BenchKam

Digitalkameraløsning for Vision Luxo benkluper. BenchKam er en innovativ løsning for bildeopptak og rapporteringskrav når du arbeider med benkeforstørrelsesglass.

Loddekurs

Alle våre kurs kan vi tilrettelegge deres behov. Alt fra en oppfriskning eller full sertifisering ihht IPC A-610-F.

Vi reiser rundt til dere som kunde og setter opp alt som behøves for å gjennomføre kursene på din bedrift. Vi holder også kurs hos oss her i Tønsberg.

MENY

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

PRODUKTKATEGORIER

NYHETSBREV

Motta aktuelle tilbud og kurs.