Non-Contact Measurement Systems

Kontaktløs måling

Det finnes ingen løsning som passer alle for nøyaktig måling, og ulike applikasjoner krever ulike målesystemer. Hos Vision Engineering designer og produserer vi et bredt spekter av berøringsfrie målesystemer fra verktøymakeres målemikroskoper til helautomatiserte CNC-videomålesystemer med valgfri kontaktmåling tilgjengelig. Kombinert med de siste tilgjengelige metrologiprogramvareløsningene tilbyr vi det riktige verktøyet for jobben.

Swift PRO

Swift PRO, verktøyprodusentenes målemikroskop tar arbeidet med å måle presisjonskonstruerte komponenter og rapportere resultatene. Med avansert funksjonalitet og fordelene med både video- og optiske måleteknologier, den eksepsjonelle brukervennligheten og bransjestandardutgangene gjør den til et godt valg for alle produksjonsmiljøer.

Den eksepsjonelle brukervennligheten gir deg raske, nøyaktige målinger og større avkastning på investeringen.

Hawk Duo

En flott løsning for presisjonsingeniører, Hawk Duo gir deg påliteligheten og den høye nøyaktigheten til et optisk målemikroskop – pluss det praktiske og repeterbarheten til digital videomåling – i ett robust system.

Hawk Duo er utstyrt med et presisjonsmåle trinn med grove og fine bevegelseskontroller, og høyere forstørrelsesobjektiver for nøyaktig måling av ekstremt små objekter. Den kan utføre raske, programmerbare målerutiner med 3-akset CNC-kontroll.

TVM Series

TVM digitalt målemikroskop er et godt valg for et berøringsfritt målesystem for fabrikken. 2D-målinger av både dreide og flate komponenter når rask gjennomstrømning og brukervennlighet er essensielle krav. Større komponenter kan måles med den motoriserte scenen for en rask og automatisert løsning.

Den telesentriske optikken og belysningen skaper et skarpt flatt bilde over hele synsfeltet for å muliggjøre overlegen videokantdeteksjonsevne for nøyaktig måling og inspeksjon.

LVC Series

Uvanlig kapabel, men overraskende enkle å bruke, LVC400 og LVC200 helautomatiske 3-akse cnc videomålesystemer har kraften og allsidigheten til å møte behovene til krevende produksjonsmiljøer. Med et måleområde på opptil (400 mm x 300 mm x 200 mm), er LVC ideell for måling av store komponenter eller, like enkelt, partier av små komponenter.

Det motoriserte zoomobjektivet med flere posisjoner lar endringer i forstørrelsen være en del av måleprogrammet, og eliminerer behovet for tidkrevende manuelle endringer

Loddekurs

Alle våre kurs kan vi tilrettelegge deres behov. Alt fra en oppfriskning eller full sertifisering ihht IPC A-610-F.

Vi reiser rundt til dere som kunde og setter opp alt som behøves for å gjennomføre kursene på din bedrift. Vi holder også kurs hos oss her i Tønsberg.

MENY

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

PRODUKTKATEGORIER

NYHETSBREV

Motta aktuelle tilbud og kurs.